Email

office@fiziorein.ro

Telefon

0725.983.930

Abonamente

Gimnastică medicală

În sală se va lucra cu maxim 6 persoane, fiecare persoană va face parte dintr-o grupă care va avea ora şi data bine stabilite. Kinetoterapeutul va va explica, arăta ţi monitoriza îndeaproape fiecare procedură şi exerciţiu. 

ABONAMENT 1

1 ședință de gimnastică medicală / săptămână

ABONAMENT 2

2 ședințe de gimnastică medicală / săptămână

ABONAMENT 3

1 ședință de gimnastică medicală / săptămână
Masaj 30 de minute de / săptămână

ABONAMENT 4

1 ședință de gimnastică medicală / săptămână
Drenaj limfatic sau elongații vertebrale

Știai că?

abonamente

Scopul nostru este a de îmbunătăţi calitatea vieţii, de a reda frumuseţea prin sănătate şi de a prevenii apariţia unor afecţiuni care te pot mobiliza la pat sau pot duce la operaţii chirurgicale complicate şi costisitoare. Prevenţia este cheia multor afecţiuni grave!

Secolul acesta vine cu multe provocări: accidente vasculare cerebrale, stress, depresie, anxietate, obezitate, postura incorectă la birou, toate acestea îți pot afecta capacitatea de muncă, te pot mobiliza la pat, îți scad productivitatea și absenteismul la locul de muncă.

Abonamente

https://webgyland.ro/

acasa

Fiziorein este un centru medical de înaltă calitate, dedicat sănătății și bunăstării pacienților săi. De la momentul în care a fost înființat, ne-am angajat să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai recente cercetări și tehnologii.

Echipa noastră este formată din medici specialiști în medicină internă, fizioterapeuți, kinetoterapeuți și alte cadre medicale care lucrează împreună pentru a oferi tratamente personalizate și eficiente pentru fiecare pacient.

La Fiziorein, punem accent pe abordarea individualizată a fiecărui pacient și pe tratarea problemelor de sănătate într-un mod holistic. Suntem dedicați să ajutăm pacienții noștri să atingă obiectivele lor de sănătate și să își îmbunătățească calitatea vieții.

Ne mândrim cu aparatura medicală de ultimă generație pe care o folosim și cu abordarea noastră interdisciplinară pentru a obține cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri.

Dacă sunteți în căutarea unui centru medical în care să aveți încredere, veniți la Fiziorein și vă vom ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și calitatea vieții.

Bine ați venit la Fiziorein – centrul medical de încredere pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră! Oferim servicii medicale de înaltă calitate și tratamente personalizate, bazate pe cele mai recente cercetări și tehnologii. Echipa noastră de medici specialiști, fizioterapeuți și kinetoterapeuți lucrează împreună pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră de sănătate și să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Vă așteptăm să ne vizitați și să începem împreună această călătorie spre o sănătate mai bună!

Echipa noastră este formată din medici specialiști, fizioterapeuți și kinetoterapeuți cu o vastă experiență în domeniul medical, care lucrează împreună pentru a vă oferi cele mai bune tratamente și îngrijiri.

La Fiziorein, investim constant în aparatură medicală de ultimă generație pentru a putea oferi cele mai avansate și eficiente tratamente pentru problemele dumneavoastră de sănătate.

La Fiziorein, oferim o gamă largă de servicii de medicină internă și recuperare medicală pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți starea de sănătate și să vă recuperați după diverse afecțiuni. Echipa noastră de medici specialiști, fizioterapeuți și kinetoterapeuți vă stă la dispoziție cu cele mai bune tratamente personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice. Indiferent de problema de sănătate cu care vă confruntați, la Fiziorein veți găsi soluția potrivită pentru a vă recăpăta sănătatea și vitalitatea.