Email

office@fiziorein.ro

Telefon

0725.983.930

Aparatură

Aparatura folosită în Centrul Medical Fiziorein

Utilizăm tehnologia de electroterapie pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, inclusiv durerile de spate, problemele musculare și de ligamente, afecțiunile neurologice și multe altele.

Recuperare medicală

Laser de înaltă putere (900 W), TECAR terapie, OPAF terapie (unde de presiune cu frecvență înaltă), electroterapie 4 canale (se pot aplica pe 4 zone diferite în același timp), Ultrasunete, Magnetoterapie, Microunde, Drenaj Limfatic 8 sectoare, masa de elongații (utilă în tratamentul herniilor de disc).

Medicină internă

Printre aparatura pentru medicina internă enumerăm: Ecograful Acuson Elite de la Siemens, EKG, Holter de TA și EKG. Utilizăm echipamente de cea mai bună calitate, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai corecte diagnostice și tratamente pe toată durata vizitelor în cabinetele noastre.

aparatură

Kinetoterapie cu ajutorul
Realității Virtuale

Sistemul terapeutic BTS, unic şi inovativ se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, indiferent de varstă, terapia stimuleaza membrele inferioare si superioare.

BTS NIRVANA permite interacţiunea în timp real (instantanee) a pacienţilor, cu imaginile proiectate pe diferite suprafeţe! Se bazează pe abordarea motivaţională. Interacţiunea directă a pacientului, FĂRĂ INTERMEDIUL UNUI AVATAR, permite antrenarea capacităţii cognitive a pacientului.

Pacientul primeste astfel stimuli cognitivi şi motorii, iar eficienţa întregului proces de recuperare este mărită mult faţă de o abordare terapeutică convenţională.

Interacţiune în timp real, instantaneu, interacţiunea directă, FĂRĂ AVATAR absenţa aparatelor invazive (ochelari, mănuşi, căşti, etc.) nu există timp de pregătire a pacientuluise adresează persoanelor independente, a celor în scaun cu rotile sau celor care folosesc instrumente ajutatoare de mers. Cu sistemul BTS NIRVANA putem urmări evoluţiile diferitelor nivele motorii.

Sistemul NIRVANA, conectat la un videoproiector, reproduce o serie de exerciţii interactive, şi datorită unei camere cu infraroşu care analizează mişcările pacientului creează interactivitatea. Activitatea este înregistrată pentru a putea fi re-examinată.

Afecţiuni în care se foloseste cu succes sistemul BTS Nirvana cu “imersie” în Realitatea Virtuală.

BTS NIRVANA este recomandat în special pacienţilor care suferă de disfuncţii motorii şi de atenţie cauzate de:

Aparatură

https://webgyland.ro/

acasa

Fiziorein este un centru medical de înaltă calitate, dedicat sănătății și bunăstării pacienților săi. De la momentul în care a fost înființat, ne-am angajat să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai recente cercetări și tehnologii.

Echipa noastră este formată din medici specialiști în medicină internă, fizioterapeuți, kinetoterapeuți și alte cadre medicale care lucrează împreună pentru a oferi tratamente personalizate și eficiente pentru fiecare pacient.

La Fiziorein, punem accent pe abordarea individualizată a fiecărui pacient și pe tratarea problemelor de sănătate într-un mod holistic. Suntem dedicați să ajutăm pacienții noștri să atingă obiectivele lor de sănătate și să își îmbunătățească calitatea vieții.

Ne mândrim cu aparatura medicală de ultimă generație pe care o folosim și cu abordarea noastră interdisciplinară pentru a obține cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri.

Dacă sunteți în căutarea unui centru medical în care să aveți încredere, veniți la Fiziorein și vă vom ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și calitatea vieții.

Bine ați venit la Fiziorein – centrul medical de încredere pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră! Oferim servicii medicale de înaltă calitate și tratamente personalizate, bazate pe cele mai recente cercetări și tehnologii. Echipa noastră de medici specialiști, fizioterapeuți și kinetoterapeuți lucrează împreună pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră de sănătate și să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Vă așteptăm să ne vizitați și să începem împreună această călătorie spre o sănătate mai bună!

Echipa noastră este formată din medici specialiști, fizioterapeuți și kinetoterapeuți cu o vastă experiență în domeniul medical, care lucrează împreună pentru a vă oferi cele mai bune tratamente și îngrijiri.

La Fiziorein, investim constant în aparatură medicală de ultimă generație pentru a putea oferi cele mai avansate și eficiente tratamente pentru problemele dumneavoastră de sănătate.

La Fiziorein, oferim o gamă largă de servicii de medicină internă și recuperare medicală pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți starea de sănătate și să vă recuperați după diverse afecțiuni. Echipa noastră de medici specialiști, fizioterapeuți și kinetoterapeuți vă stă la dispoziție cu cele mai bune tratamente personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice. Indiferent de problema de sănătate cu care vă confruntați, la Fiziorein veți găsi soluția potrivită pentru a vă recăpăta sănătatea și vitalitatea.